ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

“Cyta Rally Crete 2014”: Με 32 συμμετοχές…

cyta_rally_creteΜε τη συμμετοχή τριάντα δύο πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το “Cyta Rally Crete 2014”, 6ος και τελευταίος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally 2014.

Τον αγώνα, που αισίως φτάνει στην 36η έκδοση του, διοργανώνουν ο Α.Ο.Κ. και η ΦΙ.Μ.Α., σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) – Τμήμα Αθλητισμού, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών “Cyta”.

Το ερχόμενο Σάββατο από τις 8:30 έως τις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του “Ι.ΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ – AUTOVISION”, στο 10ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών.

Στις 14:30 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα ξεκινήσει ο αγώνας με την ειδική διαδρομή Αυγενική – Αγία Βαρβάρα, όπου θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές, με το πρώτο πλήρωμα να παίρνει εκκίνηση στις 14:35, στις 15:28 και στις 16:21 αντίστοιχα. Το πρώτο σκέλος του αγώνα θα ολοκληρωθεί με σέρβις 45 λεπτών, στον προαύλιο χώρο του οινοποιείου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (Ε.Α.Σ.Η) στην Αυγενική, με ωράριο πρώτου πληρώματος στις 17:14.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:50, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των πληρωμάτων στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου.

Την Κυριακή το πρωί θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος του αγώνα που αποτελείται από τις διαδρομές Κεράσια – Πρινιάς και Βαλής – Μεγάλη Βρύση, με το πρώτο αγωνιστικό να ξεκινά στις 10:32 και στις 11:17 αντίστοιχα. Ακολουθεί δεκάλεπτη ανασυγκρότηση και ημίωρο σέρβις στο χώρο του οινοποιείου της Ε.Α.Σ.Η. στην Αυγενική και επανάληψη των ειδικών στις 12:42 και 13:27. Συνέχεια και πάλι με δεκάλεπτη ανασυγκρότηση και ημίωρο σέρβις και επανάληψη των ειδικών στις 14:52 και 15:37 αντίστοιχα.

Το “Cyta Rally Crete 2014” θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 16:40 της ίδιας μέρας, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν στην Πλατεία Ελευθερίας.

Οι διαδρομές για τους θεατές και τις δύο μέρες θα κλείνουν μιάμιση ώρα πριν το ωράριο του πρώτου αγωνιστικού. Για περισσότερες πληροφορίες, χάρτες, ωράρια, προσβάσεις, οδηγίες κτλ. στην ιστοσελίδα του αγώνα www.rallycrete.gr και στην ομάδα του Α.Ο.Κ. στο Facebook, “Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ – A.O.KRITIS”.