ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου!

Μετά την επιτυχία της πρώτης εβδομάδας εκδηλώσεων του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» [δείτε εδώ και εδώ, ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου συνεχίζει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στην δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων του.

Στολισμός των Δέντρων της Ελπίδας και της Αγάπης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνης

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:00 στην οδό Αρκαδίου (ύψος Μητρόπολης), στην εκδήλωση: «Ας γιορτάσουμε ΜΑΖΙ με χαμόγελο πλατύ!».

Πρόκειται για μια δίωρη γιορτή για τα παιδιά και όσους νιώθουν παιδιά. Ο ξυλοπόδαρος μας χαιρετά από ψηλά! Το ζωντανό χριστουγεννιάτικο δεντράκι (μασκότ) υποδέχεται  τους περαστικούς και  πρόθυμο φωτογραφίζεται μαζί τους! Το τραπέζι με τις χειροτεχνίες είναι έτοιμο με τον τάρανδο Ρούντολφ να συντονίζει τους μικρούς επισκέπτες. Γιορτινά  τατουάζ και πολύ χρυσόσκονη δίνουν λάμψη στην γιορτή! Το ζεστό μυρωδάτο πόπ κόρν αναστατώνει τις αισθήσεις και εκπλήσσει ευχαρίστα αφού είναι δωρεάν για όλους!  

Η μουσική και τα χαμόγελα αναστατώνουν την αγορά μας!

Σας ενημερώνουμε επίσης για την εφαρμογή δακτυλίου τις ημέρες και στις περιοχές που θα πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο.