ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο»

Μετά την επιτυχία της πρώτης εβδομάδας εκδηλώσεων του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου συνεχίζει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στην δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων του.

Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου: "εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο 2012-2013"

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:00, στην οδό Αρκαδίου (ύψος Μητρόπολης), στην εκδήλωση «Ας γιορτάσουμε ΜΑΖΙ με χαμόγελο πλατύ!»

Πρόκειται για μια δίωρη γιορτή για τα παιδιά και όσους νιώθουν παιδιά. Ο ξυλοπόδαρος μας χαιρετά από ψηλά! Το ζωντανό χριστουγεννιάτικο δεντράκι (μασκότ) υποδέχεται τους περαστικούς και πρόθυμο φωτογραφίζεται μαζί τους! Το τραπέζι με τις χειροτεχνίες είναι έτοιμο με τον τάρανδο Ρούντολφ να συντονίζει τους μικρούς επισκέπτες. Γιορτινά τατουάζ και πολύ χρυσόσκονη δίνουν λάμψη στην γιορτή!

Το ζεστό μυρωδάτο ποπ κορν αναστατώνει τις αισθήσεις και εκπλήσσει ευχαρίστα αφού είναι δωρεάν για όλους! Η μουσική και τα χαμόγελα αναστατώνουν την αγορά μας!

Σας ενημερώνουμε επίσης για την εφαρμογή δακτυλίου τις ημέρες και στις περιοχές που θα πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο.