Δεκαήμερο ελεύθερης πτώσης στο Μάλεμε: Επιτυχημένο ξεκίνημα!

maleme0110maleme0111

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το δεκαήμερο Ελεύθερης Πτώσης στο ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε, την περασμένη Παρασκευή 29 Αυγούστου, είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ελεύθερης Πτώσης Skydive Crete και ο Δήμος Πλατανιά Χανίων, σε συνεργασία με τον Skydive Sardegna από τη Σαρδηνία.

Την Παρασκευή, 1η μέρα της εκδήλωσης, το πρόγραμμα ξεκίνησε το απόγευμα λόγω του δυνατού αέρα που επικρατούσε στην περιοχή.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα όλα κύλησαν ομαλά, πλην μερικών μικροκαθυστερήσεων, πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός tandem καθώς και αλμάτων από έμπειρους αλεξιπτωτιστές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμετέχουν αλεξιπτωτιστές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Παράλληλα επισκέφτηκαν το χώρο της εκδήλωσης και μεγάλος αριθμός επισκεπτών, που παρακολούθησαν και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για το άθλημα της ελεύθερης πτώσης.

Στο χώρο της εκδήλωσης έχει στηθεί από το Δήμο Πλατανιά Χανίων, μια μικρή έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφικής και υλικού πολέμου, με θέμα τη Μάχη της Κρήτης στο Μάλεμε. Να αναφέρουμε ότι το φωτογραφικό και ζωγραφικό υλικό είναι μια προσφορά του ζωγράφου κ. Μανώλη Θεοδοσάκη, ταξίαρχου εν αποστρατεία.

maleme0112

Λόγω του μεγάλου αριθμού προγραμματισμένων αλμάτων για την Κυριακή, η τελετή λήξης της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα στις 19:00, όπου θα τιμηθούν φορείς και ιδιώτες που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμούς αλμάτων για τις υπόλοιπες μέρες στα τηλέφωνα 6942 973801, 6977 291440 και 6932 471647, στο email damanakisk@yahoo.gr καθώς και στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook, “SKYDIVING BOOGIE AT MALEME AIRPORT”.