ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Δεν έχει σύνορα η τέχνη» λένε τρεις Ρεθυμνιώτες καλλιτέχνες [βίντεο]

Την άποψη πως η τέχνη δεν έχει σύνορα ήρθαν να επιβεβαιώσουν τρεις νέοι καλλιτέχνες από το Ρέθυμνο. Ο Έκαστος με τον Innovative που μαζί έχουν δημιουργήσει το ραπ συγκρότημα The Dreamers και ο ζωγράφος Αλέξανδρος Χριστοφορίδης συνεργάστηκαν στο τραγούδι «Ώρα θερινής νυκτός» και δημιούργησαν κάτι πραγματικά πολύ όμορφο. 

Ο Έκαστος στους στίχους και την ερμηνεία και ο Innovative στην παραγωγή έφτιαξαν παρέα το τραγούδι και ο Αλέξανδρος Χριστοφορίδης δημιούργησε εμπνεόμενος από αυτό, έναν υπέροχο πίνακα. Μάλιστα η δημιουργία του πίνακα έγινε on camera και αποτέλεσε ένα μεγάλο μέρος του βίντεο κλιπ που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Στίχοι-Ερμηνεία: Έκαστος
Producer/Mix/Master: Innovative
Ηχοληψία: BackStage Studios
Σκηνοθεσία/Μοντάζ : Julian Deep

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:

O Innovative (Γιάννης Μαραγκουδάκης) ειναι 26 χρονών και είναι απο το Ρέθυμνο Κρήτης. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία από το 2008 με τα Στιλέτα όπου παρουσιάζεται μαζί με τον Λακωνικό.  Παραγωγός του συγκροτήματος The Dreamers και μέλος της TheArtOfRaw records αγωνίζεται για τον κοινό στόχο να δημιουργηθεί κάτι νέο στο χώρο της μουσικής.

Ο Έκαστος (Μποτονάκης Αντώνης) γεννήθηκε το 1996 στο Ρέθυμνο οπού ζει και εργάζεται. Ξεκίνησε να γράφει τους πρώτους του στίχους το 2008  που άρχισε να γοητεύεται από τα ακούσματα της ραπ μουσικής. Είναι μέλος του συγκροτήματος Στιχομυθία που ιδρύθηκε το 2012. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην μουσική του πορεία όπως και η συνεργασία του με τον παραγωγό Ιnnovative που είχε και ως αποτέλεσμα την δημιουργία των «The Dreamers».

Ο Αλέξανδρος Χριστοφορίδης γεννήθηκε το 1996 στο Ρέθυμνο και είναι τελειόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας- Σχεδιασμού ξύλου και επίπλου του ΤΕΙ Καρδίτσας. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τη ζωγραφική. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στα Εικαστικά εργαστήρια Ρεθύμνου και έχει κάνει προετοιμασία για την εισαγωγή σχολή Καλών Τεχνών που είναι ο επόμενος στόχος του.