ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δέσποινα Παπαδάκη: Μήνυμα για την πρόοδο και την σταθερότητα της χώρας, η νίκη της ΝΔ

Δέσποινα Παπαδάκη, Ιατρος Υποψήφια βουλευτής Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία

Η εκ των υποψηφίων του γαλάζιου ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Ρέθυμνο, Δέσποινα Παπαδάκη, με γραπτή της δήλωση ευχαρίστησε «από καρδιάς» όσους τη στήριξαν στην πρώτη της εμφάνιση στην πολιτική σκηνή, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αναλυτικότερα, η κα Παπαδάκη αναφέρει:

«Ο εκλογικός θρίαμβος της Κυριακής 21 Μαΐου μας έδειξε τον δρόμο. Ο ελληνικός λαός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η χθεσινή νίκη αποτελεί ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα για την πρόοδο και την σταθερότητα της χώρας.

Το βλέμμα μας τώρα είναι στραμμένο στο αύριο, το οποίο θα έχει μια αυτοδυναμη και ισχυρή κυβέρνηση με την εντολή που θα δοθεί από τους Έλληνες ψηφοφόρους στις 25 Ιουνίου.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλες και όλους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πραγματικά από καρδιάς και υπόσχομαι να μην σταματήσω ποτέ να αγωνίζομαι για τον τόπο μας, τους συναδελφους μου και τους συμπολίτες μου.

Αν και πρωτοεμφανιζομενη στην πολιτική σκηνή έκανα έναν αγώνα με αξιοπρέπεια και προσπάθησα να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης της παραταξης της ΝΔ και του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη ,τον οποίο και ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία.

Τέλος ,θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μού, τους τρεις ανθρώπους του στενού μου περιβάλλοντος που με υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας με τη γνώση τους ,τη σοφία και την πίστη τους σε μένα μεταξύ αυτών και ο αγαπημένος μου σύζυγος.

ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!»