ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνου και τον  Σύλλογο Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρεθύμνου, διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» με καλεσμένο ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτη Κουρμούση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 16:00.

Ο κ. Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του Ν. 4738/2020 «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

-Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις
-Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
-Τις πρόνοιες για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
-Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Η διάρκεια της τηλε-ημερίδας υπολογίζεται στις 2 ώρες και είναι δωρεάν. Δεδομένης της ιδιαίτερης οικονομικής συγκυρίας, η ενημέρωση και η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων κρίνεται σημαντική.

Πληροφορίες συμμετοχής:

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν  θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν συμμετοχή, έως και την Πεμπτη, 26/11/2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0qfu2qrzMsGtB5JPT8eMlZQGNqR5fr1Nbd

Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης www.eber.gr e-mail: info@eber.gr