ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακή ομιλία με θέμα: «Η σχέση του ζευγαριού… σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται» από το Κέντρο Πρόληψης Ρεθύμνου

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης , στα πλαίσια των δράσεών του για την οικογένεια, διοργανώνει μια διαδικτυακή ομιλία για ζευγάρια με θέμα: «Η σχέση του ζευγαριού… σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται», με ομιλητή την κ. Δημήτρη Πετριλή, Δρ Κλινικής Ψυχολογίας– Ψυχοθεραπευτή, Επιστημονικό Υπεύθυνο της Μονάδας Εφήβων – Νέων του ΟΚΑΝΑ, «Ατραπός».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 και ώρα 18.00.

Η σχέση του ζευγαριού περνάει συνήθως από πολλά εξελικτικά στάδια και αλλαγές. Τι συμβαίνει όμως όταν έχει να αντιμετωπίσει και αιφνίδιες, ψυχοπιεστικές αλλαγές, όπως αυτή που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο; Πώς θα μπορούσαν τα ζευγάρια να διαχειριστούν τις μεταβολές γύρω τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Στόχος της διαδικτυακής μας συνάντησης είναι να προσεγγίσουμε τις σύγχρονες μεταβολές μέσα από την οπτική του ζευγαριού και να διερευνήσουμε τρόπους με τους οποίους οι σύντροφοι θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν πιο αποτελεσματικά τις δυσκολίες, τη συναισθηματική φόρτιση και τις ανησυχίες τους,  ώστε  να ενισχυθεί η συμμαχία στο ζευγάρι.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή στο info@prolipsis.gr  έως  τις  23 Απριλίου 2021.