ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διαγωνισμό ποίησης από την “Προφήτισσα” – Τα έσοδα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Διαγωνισμό ποίησης για το Νοσοκομείο ΡεθύμνουΔιαγωνισμό ποίησης διοργανώνει ο εκδοτικός οίκος “Η Προφήτισσα” (Τομπάζη 11, Παλιά πόλη), επιθυμώντας να συνδράμει στην υποστήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ο εκδοτικός οίκος θα εκδώσει βιβλίο, τα κέρδη του οποίου θα δοθούν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση της εκδότριας Ελένης Βουλουμπασάκη αναφέρει σχετικά:

“Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, σας περιμένω καθημερινά στον εκδοτικό οίκο “Η Προφήτισσα” (Τομπάζη 11, Ρέθυμνο) ώστε να καταθέσετε το ποίημά σας, αγοράζοντας ένα βιβλίο από “Η Έρη και το Βασιλόπουλό της”, αξίας 10 ευρώ, όπου τα κέρδη της συγγραφέα του βιβλίου αυτού, επίσης τοποθετούνται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Το θέμα των ποιημάτων είναι ελεύθερο, καθώς και συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλες οι ηλικίες. Για όσους δεν είναι εφικτό να έρθουν στο Ρέθυμνο και θα ήθελαν να συμμετέχουν, μπορούν να στείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα το ποίημα τους και να τους σταλεί με αντικαταβολή το βιβλίο στο χώρο τους.

Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε στη δημιουργία ενός υπέροχου βιβλίου ποιημάτων καθώς και στο κοινωνικό έργο του εκδοτικού οίκου “Η Προφήτισσα.

Συμμετοχές έως Κυριακή 15 Μαρτίου 2015″.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία:

Εκδοτικός Οίκος «Η Προφήτισσα»
Βουλουμπασάκη Φ. Ελένη
Τομπάζη 11, Ρέθυμνο
Τηλ.: 28310-53311, Fax: 28310-53789
email: iprofitissa@gmail.com
Σελίδα: fb.com/iprofitissa

Ωράριο καταστήματος:
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί: 9.00-2.00
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απόγευμα: 6.00-9.00