ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Αρκαδίου την Τετάρτη

Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Αρκαδίου, θα ισχύσει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, κατά το χρονικό διάστημα από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση των κυβόλιθων.

Οι εργασίες κρίθηκαν αναγκαίες λόγω φθοράς του πλακόστρωτου στο εν λόγω τμήμα της οδού Αρκαδίου και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την οδό Σαλαμίνος μέχρι την έξοδο της προς το λιμάνι.

Για τις ανάγκες του έργου, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της «Βιοκλιματικής ανάπλασης κεντρικών συνδετηρίων οδών πόλης Ρεθύμνου», θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου ο ανάδοχος εργολάβος (Επιλογή Α.Ε- Σκουλούδης Νίκος) να εκτελέσει τις προγραμματισμένες εργασίες.

Διευκρινίζεται ότι, η κίνηση των οχημάτων από το λιμάνι προς την οδό Σαλαμίνος θα διεξάγεται κανονικά. Από την οδό Σαλαμίνος θα εξυπηρετούνται και τα αυτοκίνητα που θα κινούνται επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς το λιμάνι.

Προσβλέποντας στη συνεργασία και την κατανόηση των συμπολιτών περιοίκων, διερχόμενων οδηγών και πεζών, τους ευχαριστούμε πολύ.

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνου