ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Διανομές βασικών αγαθών διατροφής και υγιεινής στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ Δήμου Ρεθύμνου

Η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ενημερώνουν τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Ρεθύμνης, ότι θα πραγματοποιηθεί  διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας (ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά, ζάχαρη, ρύζι, αλεύρι, γραβιέρα, φασόλια, παξιμάδι και τοματοπολτός) και ειδών ατομικής υγιεινής (καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα και χαρτί υγείας), τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, κατά το χρονικό διάστημα από τις 9:30 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου – περιοχή Μασταμπά). 

Επίσης, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή των προϊόντων που έχουν περισσέψει από τις δύο τελευταίες διανομές κατά το ίδιο χρονικό διάστημα με την διανομή της Δευτέρας και στον ίδιο χώρο.

Για πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 28310 50740 (εσωτ.13).

Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή,  οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών. 

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι  θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής.