ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), ενημερώνει τους ωφελούμενους της Δομής ότι θα πραγματοποιήσει τη 5η διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας για το έτος 2024, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, από τις οκτώ το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).

Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.

Με την ευκαιρία, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές:

  • Τη σχολική κοινότητα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνης, για την επίσκεψη στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για τους ωφελούμενους της Δομής.
  • Τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνης, για τη στήριξη που επιφύλαξαν στο έργο της Δομής, κατά τις άγιες ημέρες του Πάσχα.
  • Τη Διεύθυνση και το Προσωπικό της Εταιρίας Αλλαντικών Κρέτα Φαρμ Τροφίμων ΑΒΕΕ.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.