ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και ελαιολάδου στους δικαιούχους του Δήμου Ρεθύμνου

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και ελαιολάδου στους δικαιούχους συμπολίτες, θα πραγματοποιήσει το  Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»),  την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου  2021 και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, από τις 8 το πρωί έως τη μία  το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά). Η διανομή θα γίνει  με βάση το τελευταίο ψηφίο του Α.Μ.Κ.Α. του κάθε δικαιούχου, ως εξής:

  • Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021: Α.Μ.K.Α. που λήγει σε 0-1-2-3-4
  • Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021: Α.Μ.K.Α. που λήγει σε 5-6-7-8-9

Με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία,  η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης θα υλοποιήσει την καθιερωμένη διανομή του μήνα Οκτωβρίου, τηρώντας  με συνέπεια και υπευθυνότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα  υγειονομικά μέτρα ασφάλειας ( μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας).

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για τις ημερομηνίες διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να  λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Επίσης, καλούνται όσοι δεν έχουν κάνει ανανέωση εγγραφής και η κάρτα τους έχει λήξει να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα προσφερόμενα αγαθά που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας,  ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά  για τη θετική και αποδοτική της συνεργασία:

  • Τους κυρίους Παππά Αθανάσιο και Απόστολο για την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας εις μνήμη της αποθανούσας μητέρας τους Στυλιανής Παππά.
  • Το Νηπιαγωγείο Μισσιρίων για την προσφορά παιχνιδιών.
  • Τον εθελοντικό οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού για την προσφορά βρεφικού γάλακτος.
  • Την κυρία Μποσδελεκίδου Γιούλη για την προσφορά βρεφικών ειδών.

Ευχαριστούμε επίσης καιόλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η  προσφορά ανώνυμων και επώνυμων δωρητών, είναι πολύτιμη αφού αφενός συμβάλει στην ευπρεπή και επαρκή ανταπόκριση της Δομής στις διαρκώς αυξανόμενες,  λόγω της υφιστάμενης πολυεπίπεδης κρίσης, ανάγκες των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του τόπου μας, και,  αφετέρου, συμβάλλει στον κοινό αγώνα καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού, των ανισοτήτων και των διακρίσεων, εμπνέοντας την Αλληλεγγύη και τον Εθελοντισμό.