ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), ενημερώνει τους ωφελούμενους της Δομής ότι θα πραγματοποιήσει την τρίτη διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας (ρύζι, αλεύρι, μακαρόνια, ζυμαρικά, φακή, φασόλια, κριθαράκι, φάβα, μπισκότα, παξιμάδι, γάλα εβαπορέ, τοματοπολτός, ζάχαρη, μαρμελάδα, δημητριακά) για το έτος 2024, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, από τις οκτώ το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).

Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.

Με την ευκαιρία, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές:

• Τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στο 26ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού Ρεθύμνου το οποίο διοργάνωσε η ομάδα «ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ».

• Τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του Νηπιαγωγείου Πανόρμου, για την επίσκεψη και τη στήριξη που επιφύλαξαν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»).

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.