ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνου

Την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνου (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), την καθιερωμένη διανομή του μήνα, από τις οκτώ το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).

Με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Ρεθύμνης θα υλοποιήσει, για ακόμα μία φορά, διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας στους ωφελούμενους της Δομής, τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας (μάσκα, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας).

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα προσφερόμενα αγαθά που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά:

• Τον κύριο Κώστα Μαμαγκάκη και το ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ» στη Σκαλέτα για την πρωτοβουλία τους να συλλέξουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), όπως επίσης και όλους εκείνους που συμμετείχαν και στήριξαν την πρωτοβουλία του αυτή: Γιατάκη Βασιλεία (Oasis Hotel) – Μαμαγκάκης Εμμανουήλ & Χάρης (Oasis Hotel) – Βαρδάκης Κώστας (Alianthos Garden Hotel Πλακιάς) – Παπουτσάκης Περικλής (Ρεθεμνιώτικες Αγγελίες) – Παπουτσάκη Ελευθερία (Taverna & Δωμάτια Aravanes Θρόνος Αμαρίου) – Κονταξάκης Μανώλης(Αρτοποιείο Πηγή) – Κιμιωνή Χρυσούλα (Ekavi Hotel Σφακάκι) – Μπιλανάκης τρόφιμα Α.Ε.- Παπαδογιάννης Κώστας (Γεωτεχνική Εμπορική Ρεθύμνου) – Κορνελάκης Γ. & ΣΙΑ (Ρεθεμνιώτικες Τροφοδοσίες) – Φασουλά Μυρσίνη (Ρεθεμνιώτικες Τροφοδοσίες) – Πετράκης Γιάννης & Νίτσα (Αδελιανός Κάμπος) – Κεχαγιαδάκης Γρηγόρης (Ρέθυμνο) – Αντωνίου Μιχάλης & Δέσποινα (Αγγελιανά) – ΑΝΏΝΥΜΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ).

• Τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

• Τα μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας «Μα Ρα Μπου».

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.