ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την Παθολογική Κλινική η διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ανακοίνωση – διάψευση σχετικά με την δυνατότητα εισαγωγής ασθενών στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, εξέδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου κος Ελευθέριος Μαρκάκης.

Νωρίτερα, η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής, κα Ελένη Ιωαννίδου είχε ενημερώσει ότι «εν μέσω πανδημίας δεν υπάρχει ειδικός γιατρός σε εφημερία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών» και γι’ αυτό το λόγο «ο εφημερεύων παθολόγος σήμερα θα μεινει στα Επείγοντα και η Παθολογική κλινική δεν θα δέχεται νέα περιστατικά».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφορικάμε το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιούνται εισαγωγές ασθενών στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σας ενημερώνουμε ότι η Κλινική λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας όλα τα παθολογικά περιστατικά.

Tα όργανα που νομιμοποιούνται για τη λειτουργία της Κλινικής και του Νοσοκομείου ουδέποτε αποφάσισαν για το αντίθετο, καθιστώντας την είδηση περί αναστολής λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής ψευδή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου διερευνά τους λόγους και τις συνέπειες συμπεριφορών που προάγουν παράνομες αποφάσεις και ανακοινώσεις αυτών από μη αρμόδιους, προκαλώντας αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία και στους ασθενείς και σκοπεύει να προβεί στην εφαρμογή των σχετικών διαδικασιών που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

Από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Μαρκάκης Ελευθέριος»