Διάσημοι καλλιτέχνες διασκευάζουν το «Stop Crying Your Heart Out» των Oasis για καλό σκοπό

Διάσημοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μία ιδιαίτερη διασκευή του τραγουδιού «Stop Crying Your Heart Out» των Oasis που κυκλοφορεί για καλό σκοπό.

Οι Cher, Kylie Minogue, Nile Rodgers, Robbie Williams και άλλα σπουδαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας συνεργάζονται με τα BBC Radio 2 προκειμένου να συγκεντρώσουν κεφάλαια που θα βοηθήσουν στη στήριξη παιδιών και νέων ανθρώπων που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η διασκευή του «Stop Crying Your Heart Out» ηχογραφήθηκε με αφορμή το ετήσιο φιλανθρωπικό show «Children In Need» του BBC, το οποίο συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής.

Στη φιλανθρωπική επανεκτέλεση συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Anoushka Shankar, Ava Max, Bryan Adams, Cher, Clean Bandit, Ella Eyre, Grace Chatto, Gregory Porter, Izzy Bizu, Jack Savoretti, James Morrison, Jamie Cullum, Jay Sean, Jess Glynne, KSI, Kylie Minogue, Lauv, Lenny Kravitz, Mel C, Nile Rodgers, Paloma Faith, Rebecca Ferguson, Robbie Williams, Sheku Kanneh-Mason, Yola.

Μαζί τους συμπράττει η Συναυλιακή Ορχήστρα του BBC.

«Ένιωσα πολύ συγκίνηση ηχογραφώντας αυτό το τραγούδι, ήταν πολύ σημαντικό για μένα», είπε η Cher.

Η Kylie Minogue πρόσθεσε: «Το Children In Need είναι μια τόσο ξεχωριστή φιλανθρωπική οργάνωση και τόσο αγαπημένη από όλους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Ήταν προνόμιο να συμμετάσχω σε αυτήν την ηχογράφηση με τόσους καταπληκτικούς καλλιτέχνες. Αυτή η χρονιά μοιάζει ακόμη πιο οδυνηρή από όλες και ελπίζω να μπορέσουμε όλοι να ενωθούμε για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα».

Το «Stop Crying Your Heart Out», με την υπογραφή του Noel Gallagher, συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Heathen Chemistry» των Oasis που κυκλοφόρησε το 2002.

Η φιλανθρωπική διασκευή του «Stop Crying Your Heart Out» κυκλοφορεί ψηφιακά από την Decca Records / Universal Music.

Σε μία παρόμοια φιλανθωπική πρωτοβουλία είχε προχωρήσει το BBC και τον προηγούμενο Απρίλιο, συγκεντρώνοντας 25 διάσημους καλλιτέχνες σε μια μοναδική διασκευή του τραγουδιού «Times Like These» των Foo Fighters.