ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔΙΕΚ Ρεθύμνου: Εγγραφές παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου (28/8 – 6/9) και ψηφιακές αιτήσεις για νέες εγγραφές (31/7 – 6/9)

Το Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων και ειδικότερα τους επιτυχόντες του παράλληλου μηχανογραφικού που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου σε όλες τις ειδικότητες.

Φέτος ανάμεσα στα Δημόσια ΙΕΚ της Κρήτης το Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρώτο σε αριθμό επιτυχόντων μέσω της διαδικασίας του παράλληλου μηχανογραφικού με 191 επιτυχόντες σε 10 ειδικότητες . Για αυτή την επιτυχία ευχαριστούμε όσους προτίμησαν τη σχολή μας και την εμπιστεύτηκαν .

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr/.  Οι εγγραφές των επιτυχόντων θα γίνουν από τη Δευτέρα 28-8-2023 έως την Τετάρτη 6-9-2023 ηλεκτρονικά μέσω της ίδιας πλατφόρμας . Όσοι επιτυχόντες δεν εγγραφούν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, θα θεωρηθεί ότι δεν επιθυμούν να εγγραφούν. Διαβάστε τις οδηγίες εγγραφής.

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31-07-2023.

Όλοι όσοι θέλουν να φοιτήσουν στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου ανεξαρτήτως ηλικίας και όλοι όσοι δεν πέτυχαν στο παράλληλο μηχανογραφικό,  δεν συμμετείχαν στη διαδικασία παράλληλου μηχανογραφικού, πέτυχαν σε άλλη ειδικότητα από αυτή που επιθυμούσαν, πέτυχαν στο Παράλληλο αλλά τα μοριοδοτούμενα στοιχεία τους είναι ανακριβή και δεν επαληθεύονται, πέτυχαν σε ΑΕΙ και θέλουν ωστόσο να εγγραφούν και να φοιτήσουν παράλληλα σε τμήμα του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση επιλογής από τη Δευτέρα 31-07-2023 μετά τις 9 π.μ. μέχρι την Τετάρτη 06-09-2023 στις 15:00. στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου https://diek.it.minedu.gov.gr/

 Οι ειδικότητες του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου για το έτος 2023-2024 είναι οι παρακάτω:

  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF
  • ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ
  • ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
  • ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
  • ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  • ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΗΧΟΛΗΨΙΑ)

 Η φοίτηση στο ΔΙΕΚ Ρεθύμνου είναι δωρεάν, διαρκεί τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης. Το ΔΙΕΚ Ρεθύμνου βρίσκεται στα Περιβόλια, Ρεθύμνου , Εμμανουήλ Παχλά και Σωτήρη Πέτρουλα. Τηλέφωνο 2831053970. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.iekreth.gr