ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΧΟΡΟΣ

Διεθνές Φεστιβάλ Τάνγκο “A los Amigos” στο Ρέθυμνο!

Διεθνές Φεστιβάλ Τάνγκο στο Ρέθυμνο “A los Amigos”
2-4 Σεπτεμβρίου, Σπίτι του Πολιτισμού,
Παλιά πόλη Ρεθύμνου

poster-01Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται το διεθνές φεστιβάλ Τάνγκο Ρεθύμνου με την ονομασία “A los Amigos”.

Μια πρωτοβουλία της ομάδας TangoCultural του Πολιτιστικού συλλόγου της πόλης σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής εκδηλώσεων Dream Events Planning, που κατόρθωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της χώρας όσον αφορά το αργεντίνικο Τάνγκο. Η οργανωτική ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή κορυφαίων μαέστρων σε διεθνές επίπεδο, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του τριημέρου παραδίδουν σεμινάρια και μαγεύουν το κοινό με τις εμφανίσεις τους στις βραδιές χορού στο Σπίτι του Πολιτισμού.

workshop

Οι Mariano Chicho Frumboli & Juana Sepulveda από Αργεντινή, Rui Barroso & Ines Gomes από Πορτογαλία και οι “δικοί μας” Μιχάλης Σουβλέρης & Μαρία Καλογερά από την Αθήνα αποτελούν το καλλιτεχνικό σώμα του φεστιβάλ. Η συμμετοχή διεθνής: εκατοντάδες χορευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 20 χώρες, συρρέουν και φέτος στο Ρέθυμνο για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.
alosamigosΗ ομάδα του A los Amigos είναι περήφανη που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το φεστιβάλ εντάχθηκε στο χορευτικό χάρτη όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά της διεθνούς σκηνής Τάνγκο, και ανυπομονεί να φιλοξενήσει και εσάς!

Η καρδιά του Τάνγκο στις 2-4 Σεπτεμβρίου χτυπάει στο Ρέθυμνο.

Πληροφορίες info@a-los-amigos.com
www.a-los-amigos.com