ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διήμερο εκδηλώσεων της “Συμβολής Στην Εκπαίδευση Παιδιών Της Αφρικής”

Διήμερο εκδηλώσεων της "Συμβολής Στην Εκπαίδευση Παιδιών Της Αφρικής"Ένα διήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει ο σύλλογος “Συμβολή Στην Εκπαίδευση Παιδιών Της Αφρικής” την Πέμπτη 12 Ιουλίου στη Φορτέτζα με τη μουσικοχορευτική παράσταση των Alma-Libre και την Παρασκευή 13 Ιουλίου στον Κήπο του Αλή Βαφή με τον Ψαραντώνη και άλλες φωνές-έκπληξη.

Η μουσική παράσταση από τους Αλma λibre με τίτλο: Οι Aλma λibre στο “Μπαρ το Ναυάγιο”, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά στη Συμβολή στην εκπαίδευση των παιδιών της Αφρικής, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014, στις 21:30 στο θέατρο Ερωφίλη στη Φορτέτζα.

Καθώς το πλοίο βούλιαζε, η γλυκιά μέθη, που κανείς δεν ήταν σίγουρος αν ήταν απ΄το ποτό ή την αγάπη, τύλιξε τους επιβάτες και η θάλασσα θαρρείς και συρρικνώθηκε τόσο, που χώρεσε μέσα στα στήθη τους…

Τραγουδούν οι: Γιώργος Βεριδάκης, Μαριέλλα Βιτώρου, Βαγγέλης Βουτσαδάκης, Μάριος Ηλιάκης, Σήφης Καυκαλάς, Χριστίνα Κούκου, Ελένη Κυδωνάκη, Βαγγέλης Λινοξυλάκης, Βασιλική Μάρκου, Ρίτα Μητρογώγου, Βαγγέλης Νικολιδάκης, Νίκος Παπαδάκης, Αποστόλης Σπινθουράκης, Ντίνα Φραντζεσκάκη.

Το 14μελές σχήμα συνοδεύουν ο Δημήτρης Βαρούχας (Πιάνο), ο Γιώργος Βεριδάκης (Μπουζούκι – Λαούτο), η Μαριέλλα Βιτώρου (Ακορντεόν), ο Μάριος Ηλιάκης (Κιθάρα), ο Βασίλης Δασκαλάκης (Πνευστά), ο Τάκης Μυλωνάς (Μπάσο) και ο Αποστόλης Σπινθουράκης (Κρουστά).

Χορωδιακές προσαρμογές: Ελένη Κυδωνάκη, Σκηνοθετική επιμέλεια-κείμενα: Κώστας Costa, Διδασκαλία body percussion (κρουστά με το σώμα): Βασιλική Μάρκου. Μουσική διδασκαλία: Μαριέλλα Βιτώρου.

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Αλή Βαφή (Τζ. Μπουνιαλή 65, Παλιά πόλη). Το πρόγραμμα αναλυτικά:

19:00 Αφρικανικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά και αφρικανικό face painting
20:00  Ζωντανά η Μουσική Ομάδα του ΣΕ.ΠΕ.ΡΕΘ
20:30 Ζωντανά οι Φοιτητικές Φωνές της “Συμβολής”
21:30 Ζωντανά ο Ψαραντώνης
22:30 Ζωντανά ο  Μανώλης Βούρβαχης (λύρα), ο Χρήστος Χλιαουτάκης (λαούτο), ο Μιχάλης Ντακάκης (λαούτο) και ο Βασίλης Παπαδάκης (λαούτο)

Είσοδος για κάθε βραδιά: 5 Ευρώ (τα παιδιά δωρεάν).

δείτε που είναι το κάστρο της Φορτέτζας

Ελλάς