ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήλωση των 13 δημοτικών συμβούλων της παράταξης «ΑΜΑΡΙ – Νέα Πορεία» αναφορικά με την ανεξαρτητοποίηση του Μενέλαου Φραγκιουδάκη

Είναι πραγματικά λυπηρό ένας Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της παράταξης μας, ο Μενέλαος Φραγκιουδάκης, που επί σειρά ετών ο κ. Δήμαρχος τον είχε εμπιστευτεί και μάλιστα, του είχε αναθέσει προνομιακά καθήκοντα, να μην έχει την ευθιξία να προβεί σε κάποια επίσημη ενημέρωση προς την μέχρι πρότινος δημοτικής του ομάδας αναφορικά με τις προθέσεις του.

Όφειλε να μας έχει ενημερώσει για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και όχι να προσπαθεί το τελευταίο διάστημα μέσα από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με μέλη της ομάδας μας να επιχειρεί, ανεπιτυχώς, την διάσπαση της.

Η φιλοδοξία του καθενός να αναδειχθεί πολιτικά είναι απολύτως σεβαστή, είναι ωστόσο βέβαιο πως δεν αφορά τη δημοτική μας ομάδα και το συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «ΑΜΑΡΙ – Νέα Πορεία», η οποία, από την ίδρυση της, έχει αποδείξει ότι προτάσσει το «Εμείς» έναντι του «Εγώ».

Για εμάς είναι αυτονόητο ότι αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση του να παραδώσει την έδρα που καταλαμβάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου στην παράταξη που τον ανέδειξε και τον εξέλεξε. Αυτή είναι η μόνη συνεπή στάση πολιτικά – δεοντολογικά, όσο και ηθικά.

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση της παράταξης μας και την ενημέρωση από τον Δήμαρχο μας Παντελή Μουρτζανό ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, εμείς δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε και οι δεκατρείς (13) εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο πλευρό του, από όποια θέση αυτός κρίνει, υπηρετώντας με συνέπεια και ανιδιοτέλεια το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας προς τους συνδημότες μας.

Οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμαρίου:

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

ΚΛΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΛΙΤΙΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΓΑΛΑΤΙΟΣ

ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΤΕΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΣΠΙΝΘΟΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΤΑΘΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΧΑΡΙΤΑΚΗ – ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΖΗΝΟΒΙΑ

ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ