ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήλωση του προέδρου της ΕΠΣΡ ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων Κ-17 & Κ-15

????????????????????????????????????

«Μετά από σχεδόν δύο χρόνια τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων επιστρέφουν και η χαρά μας είναι ιδιαίτερη, όπου τα παιδιά του Ρεθύμνου, τα παιδιά μας, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι στα ταλέντα των υπόλοιπων νομών της Κρήτης και γιατί όχι και της Ελλάδας. Οι ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ αποτελούν τον καθρέπτη του ποδοσφαίρου της κάθε Ένωσης και δεν μιλώ αποκλειστικά και μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Η γενικότερη εικόνα που θα παρουσιάσουμε, η παιδεία, η συμπεριφορά και ο σεβασμός από και προς όλους τους Αξιωματούχους ή τους αντιπάλους που θα έχουμε για 80’ ή 90’, αποτελεί εκ των ουκ άνευ σε όλους που συμμετέχουμε σε αυτή την διαδικασία.Σαφέστατα και μέσα από τα πρωταθλημάτων που θα ξεκινήσουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 22-12-2021 θα αναδειχθεί το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, μέσα από την δουλειά που κατά κύριο λόγο γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ-ΜΕΛΗ ΜΑΣ όπως και στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας μέχρι τώρα. Εξάλλου ο σκοπός είναι κοινός και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας να τον ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. Η καλή πορεία των ΜΙΚΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ για ΟΛΟ το ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, όπως είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΜΗΤΙΚΟ να συμμετέχει ο καθένας στα ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ του Νομού μας.

Έχουμε την ΧΑΡΑ και την ΤΙΜΗ να διαθέτουμε στο τεχνικό επιτελείο των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ τέσσερις ανθρώπους, άρτια καταρτισμένους, με μεγάλες εμπειρίες και παραστάσεις που μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά μας ΓΝΩΣΕΙΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ, ώστε να κερδίσουν ακόμη περισσότερα πράγματα στον στίβο της ποδοσφαιρική πορείας τους, που βρίσκεται στο ξεκίνημα. Είναι περιττό να μιλήσω εγώ για την πορεία και την θέση που έχουν στο ποδόσφαιρο μας, προσωπικότητες όπως οι κ.κ. ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ Στέλιος (προπονητής Κ-17), ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ Φίλιππος (προπονητής Κ-15), ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗΣ Σταύρος (σκάουτερ) και ΤΥΠΑΔΗΣ Στέργιος (προπονητής τερματοφυλάκων), τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία μας.

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15 ξεκινούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 22-12-21 φιλοξενώντας στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΣΙΡΙΩΝ τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και εύχομαι στις ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ καλή επιτυχία με υγεία τόσο στην πρεμιέρα, όσο και στο σύνολο των αγώνων που θα δώσουν, ΤΙΜΩΝΤΑΣ τη φανέλα του Νομού μας και κάνοντας μας όλους ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία με υγεία και σε όλα τα παιδιά της Κρήτης, αλλά και στις φίλες Ενώσεις του νησιού μας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, ώστε να έχουμε μια εποικοδομητική σεζόν.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αποδεδειγμένα έχουμε ρίξει το βάρος στις ΥΠΟΔΟΜΕΣ και στις ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, προσδοκώντας τα ευχάριστα νέα για το ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, τις διαδικασίες τις οποίες έχουμε προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό, σε συνεργασία πάντα με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, ΠΟΔΟΣΔΦΑΙΡΙΚΟ και μη, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ. Η ΓΕΝΝΗΣΗ του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ να ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε όλου μας και το 2022 να φέρει σε όλους ότι ΕΠΙΘΥΜΕΙ».