ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήμος Αγίου Βασιλείου: Συνάντηση δημάρχου Γιάννη Ταταράκη με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου

Τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη επισκέφθηκε ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Παπαδάκης, συνοδευόμενος από τον Υπασπιστή Αστυνομικής Διεύθυνσης Νικόλαος Παναγιωτάκη στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας που πραγματοποιεί με τους τοπικούς φορείς με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Επίσης παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Καπετανάκης, Γιώργος Λιοδάκης και Μανώλης Τσιρινδάνης.

Ο κ. Ταταράκης συνεχάρη τον κ. Παπαδάκη για την ανάληψη της ηγεσίας της Αστυνομικής Δ/νσης Ρεθύμνου εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση του ίδιου και του Δήμου για στενή συνεργασία με στόχο την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του δημότη στην καθημερινότητά του

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης για την εξάλειψη της παραβατικότητας και την αντιμετώπιση των τροχαίων. Επίσης, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή την ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής ειδικά τους θερινούς μήνες προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η κυκλοφορία και η ασφαλής κίνηση κατοίκων και επισκεπτών και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών.

Με τη σειρά του ο κ. Παπαδάκης  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και τον διαβεβαίωσε ότι και ο ίδιος και η ΕΛ.ΑΣ επιδιώκει την στενή συνεργασία με το Δήμο και όλους τους τοπικούς φορείς.