ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήμος Μυλοποτάμου: Ευχαριστήριο μήνυμα προς την οικογένεια Άννας Στριλιγκά – Γεωργαλή

Η Δημοτική Αρχή Μυλοποτάμου επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς την οικογένεια της κας Άννας Στριλιγκά Γεωργαλή, για την ευγενική παραχώρηση μέρους της περιουσίας τους, με σκοπό τη δια πλάτυνση του δρόμου στην περιοχή των Αγγελιανών, στο δρόμο προς Λατζιμά. Έπειτα από τις παρεμβάσεις του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Γεώργιου Κλάδου και του Αντιδημάρχου κ. Αστρινού Νύκταρη, η οικογένεια προχώρησε στην παραχώρηση του πριν λίγες ημέρες, με τα συνεργεία του δήμου να έχουν είδη ολοκληρώσει τις εργασίες στο δρόμο.

Η συγκεκριμένη περιοχή είχε καταστεί σημείο συχνών τροχαίων ατυχημάτων λόγω της απότομης στενότητας του δρόμου και της περιορισμένης ορατότητας των οχημάτων. Η παραχώρηση αυτή συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση της ορατότητας και κατ’ επέκταση στη μείωση των ατυχημάτων, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας.

Ως δημοτική αρχή, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς κάθε πολίτη που προβαίνει σε τέτοιου είδους παραχωρήσεις. Οι ενέργειες αυτές συμβάλλουν ουσιαστικά στην ευημερία και την ασφάλεια των δημοτών μας συνολικά.