Δήμος Ρεθύμνου: Εκδήλωση για τη στήριξη μαθητών με οικονομικά προβλήματα

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ανθρωπιάς ανοίγει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 ο Δήμος Ρεθύμνης. Ο δημοτικός κήπος από τις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής θα μεταμορφωθεί σε ένα χώρο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για παιδιά με αποκορύφωμα τη μουσική και χορευτική εκδήλωση την οποία θα πραγματοποιήσουν το Μουσικό Σχολείο και η Φιλαρμονική του Δήμου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά όπως κλόουν, εικαστικά εργαστήρια, γλυκείες αλχημείες και πολύ παιχνίδι.

Ο Δήμος Ρεθύμνης (τμήμα Παιδείας, ΚΕΔΗΡ, ΝΠΔΔ Κοινωνικές Δομές – Φιλαρμονική) με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου, του Κέντρου Νέων, των Εικαστικών Εργαστηρίων, και της Ένωσης Γονέων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Στόχος των διοργανωτών είναι η στήριξη των μαθητών του Δήμου με σοβαρά οικονομικά προβλήματα στις παρούσες δύσκολες συγκυρίες.

Η συγκεκριμένη αποτελεί τμήμα σειράς ανάλογων δράσεων με πρωτοβουλία του δήμου προκειμένου να βοηθηθούν οι αδύναμοι οικονομικά μαθητές και οι οικογένειες τους και τη φετινή σχολική χρονιά.

Οι διοργανωτές μας καλούν όλους το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στις 17.00 στο Δημοτικό Κήπο να διασκεδάσουμε εκφράζοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξη και συμπαράσταση μας.

Είσοδος 3 ευρώ.

Center map
Get Directions