ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δύο Ρεθεμνιώτικες επιχειρήσεις με δικό τους περίπτερο στην 81η ΔΕΘ

81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δύο τυροκομικές επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, η «ΗΛΙΑΚΗΣ Α.Ε. – Μεράκι Ηλιάκη» και η «Κλαδου Στυλιανή – Ψηλορείτης – παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα Κρήτης» θα μπορέσουν να προβάλλουν και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, σε αυτόνομους, διακριτούς χώρους.

Η συμμετοχή αυτή κατέστη δυνατή μετά από σχετικές ενέργειες του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), με σκοπό τη στήριξη της επιχειρηματικότητας του Ρεθύμνου, μέσω της προβολής των προϊόντων του τόπου μας. Το περίπτερο που εξασφάλισε το Επιμελητήριο (κτίριο 2 – θέση 31), μεγέθους 20 τετ. μέτρων, θα διατεθεί για τη στέγαση των δύο προαναφερόμενων επιχειρήσεων, που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στη σχετική πρόσκληση, με την καταβολή μιας μικρής, συμβολικής οικονομικής συμμετοχής, σε αυτόνομα περίπτερα, εμβαδού 10 τ.μ. έκαστο.

Η 81η ΔΕΘ που διοργανώνεται από την HELEXPO ΑΕ από 10 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2016, συνιστά ορόσημο για τον εκθεσιακό χώρο της χώρας και αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.