ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

«Δωρεά – ζωής» της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στις αστυνομικές υπηρεσίες του Ρεθύμνου

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κατόπιν ενεργειών του, εξασφάλισε χορηγία – δωρεά από την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ύψους 5100 ευρώ, χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε εξολοκλήρου για την αγορά υλικών παροχής Πρώτων Βοηθειών, στο πεδίο της μάχης, με έμφαση στους επιδέσμους ισχαιμικής περίδεσης τύπου TOYRNIQUET.

Σκοπός της Ένωσης μας είναι, να εξασφαλιστεί ότι σε κάθε περιπολικό που εκτελεί διατεταγμένη Υπηρεσία, να υπάρχει σακίδιο με το ως άνω εξιδεικευμένο υλικό, ώστε εάν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού ή πολίτη και υπάρχει κίνδυνος ζωής, ο οποίος δε θα είναι άμεσα αντιμετωπίσιμος με άλλο τρόπο, να υπάρχει η δυνατότητα ο θάνατος να αποφευχθεί.

Πεποίθηση μας είναι ότι έστω και αν υπάρχει μια πιθανότητα να σωθεί μια ζωή συνανθρώπου μας, αυτή θα πρέπει να πολλαπλασιάζεται.

Καλούμε τις Διοικήσεις των Υπηρεσιών, να αγκαλιάσουν αυτή μας την πρωτοβουλία και να συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση, με δράσεις ενημέρωσης των συναδέλφων μας, ως προς τη χρήση των διατιθέμενων αυτών υλικών, ώστε η χρησιμότητα τους να μεγιστοποιηθεί.