ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δωρεάν rapid tests καθημερινά στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου

Aπό τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι η  Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης  σε συνεργασία με  τον Δήμο  Ρεθύμνου και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, θα διενεργήσουν  δωρεάν Rapid Tests  για την ανίχνευση του COVID-19  των πολιτών το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουνίου από τις 9:00 πμ έως 17:00μμ στον χώρο του Δημοτικού Κήπου Ρεθύμνου.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της Αστυνομικής τους ταυτότητας  καθώς και το νούμερο του κινητού τους, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του Rapid Test μέσα σε λίγες ώρες από την λήψη του.

Όσοι επιθυμούν έγγραφη βεβαίωση για το αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου μπορούν να την αναζητήσουν στον εξής σύνδεσμο: www.gov.gr →κατηγορίες Υπηρεσιών→ Υγεία και Πρόνοια →Κορωνοϊός covid-19 απαραίτητα στοιχεία πρόσβασης ο κωδικός Taxisnet & το ΑΜΚΑ

Η συμμετοχή και παρουσία  των πολιτών του δήμου Ρεθύμνου κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παράκληση να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας  (χρήση μάσκας) και αποφυγής του συνωστισμού.