ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δωρεάν Rapid Tests στην αίθουσα του Ι.N. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης & στο Πνευματικό Κέντρο του I.N. Αγίου Γεωργίου (Καλλιθέα)

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης θα διενεργούν καθημερινά δωρεάν Rapid Tests για την ανίχνευση του COVID-19 των πολιτών, από την Δευτέρα 04-10-2021 από τις 09:00 έως τις 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης ( Ηγ. Γαβριήλ) και στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στην Καλλιθέα.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό του κινητού τους.

Η συμμετοχή και παρουσία των πολιτών του δήμου Ρεθύμνου κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παράκληση να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας) και διατήρηση της λειτουργικότητας των χώρων ( αποφυγή στάθμευσης στο προαύλιο των ναών.)

Για οποιαδήποτε έκτακτη αλλαγή ωραρίου ή τοποθεσίας, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά από το site του ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/komy-testing-eody/) για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας όπως αυτό θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις συνθήκες.