ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δωρεάν rapid tests κορονοϊού στο Ρέθυμνο

Aπό τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται  ότι οι  Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Χανίων, της 7η Υγειονομικής Περιφέρειας, της Περιφέρειας Κρήτης, τον Δήμο  Ρεθύμνου και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ρεθύμνου, θα διενεργήσουν δωρεάν Rapid Tests  για την ανίχνευση του COVID-19 μέσα από τα αυτοκίνητα (Drive Through) των πολιτών.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 από τις 09:00 έως τις 14:00 στο χώρο της Μαρίνας Ρεθύμνου.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει προηγουμένως μήνυμα για μετακίνηση στον κωδικό 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της ταυτότητας τους καθώς και το νούμερο του κινητού τους , στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του Rapid Test μέσα σε λίγες ώρες από την λήψη του.

Η συμμετοχή και παρουσία  των πολιτών του δήμου Ρεθύμνου κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Παράκληση να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας  (χρήση μάσκας) και ο αριθμός των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο να μην ξεπερνά τα δυο ενήλικα άτομα.