ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δράσεις αλληλεγγύης στο Δήμο Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου κάθε χρόνο και πέραν όλων των υποχρεώσεων του να μεριμνά καθημερινά για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών μας, δεν ξεχνά τις Άγιες μέρες του δωδεκαημέρου των Χριστουγέννων, να εκδηλώνει με πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, τη μεριμνά του σε ανθρώπους, που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε βασικές τους υποχρεώσεις, για να γιορτάσουν με την οικογένεια τους, τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα μας.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν τα σούπερ μάρκετ του δήμου μας αλλά και του νομού Ρεθύμνου, όπως και επαγγελματίες του τουριστικού και αγροτικού τομέα. Τα πακέτα αγάπης θα διανεμηθούν τις προσεχείς ημέρες από τους υπαλλήλους του «βοήθεια στο σπίτι» και παρακαλούμε όσοι έχουν τη διάθεση για ευγενική χορηγία τροφίμων ή παιχνιδιών να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2832340222 ή στο 6979272235.

Αυτές τις μέρες των εορτών δεν πρέπει κανένας άνθρωπος να νιώσει μόνος του, αλλά να γιορτάσει την ενανθρώπιση του Χριστού, παίρνοντας δύναμη και ελπίδα για να αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον.

ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ
ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ