ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δράσεις Δημιουργικής Γραφής στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

Η δημιουργικότητα είναι ένα χάρισμα που εν δυνάμει κατέχει ο άνθρωπος, από την παιδική του ηλικία μέχρι και την ενήλικη ζωή του. Χρειάζονται, ωστόσο, τα σωστά ερεθίσματα για να ξεδιπλώσει όλη του τη φαντασία και να επιστρατεύσει την ευρηματική του φύση, ώστε να ανακαλύψει στη συνέχεια το θαυμαστό μικρόκοσμο που βρίσκεται μέσα του.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ρεθύμνου, για άλλη μία φορά εκφράζει και αποδεικνύει τη μέριμνά της για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών και προάγει την δημιουργικότητά τους, οργανώνοντας, τον ερχόμενο Μάρτιο, δράσεις τόσο ψυχαγωγικού, όσο και εκπαιδευτικού περιεχομένου για εκείνα.

Μέσα απ’ τις δράσεις αυτές, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο της Δημιουργικής Γραφής εξερευνώντας τα απάτητα, ακόμα, σοκάκια της φαντασίας τους, και να μοιραστούν τη χαρά της επινοητικότητας. Επιπλέον, μέσα από τη συνεργασία αλλά και τη μοναδικότητα του καθενός, θα μας χαρίσουν πρωτότυπες συγγραφικές δημιουργίες, συνδυάζοντας την αλήθεια με το σουρεαλισμό, όπως μόνο εκείνα ξέρουν.