ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δράσεις πρόληψης ασθενειών από την Περιφέρεια και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ Δήμου Ρεθύμνου

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Κλινική Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και με τη στήριξη του Δήμου Ρεθύμνου, υλοποιούν δράσεις για την πρόληψη ασθενειών και προαγωγής Υγείας σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος «Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019».

Ανάλογες δράσεις υλοποιούνται και για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, ωφελούμενους των λοιπών φορέων της Σύμπραξης με τη στήριξη και των άλλων Δήμων της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι δράσεις για την Πρόληψη ασθενειών και Προαγωγή της Υγείας στους ωφελούμενους, που αφορούν το Δήμο Ρεθύμνου και υλοποιούνται στη 1 Νοεμβρίου, 2023 και ώρα 10:30 το πρωί στην οδό Mαρκέλλου 25, 1ος όροφος (ΚΑΠΗ Μασταμπά).

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και να ενημερώνονται, για περισσότερες πληροφορίες:

Κλινική Κοινωνικής & Οικογενειακής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Παν/μιο Κρήτης
Τηλ.: 2810394594,394613-21
e-mail: andkarelis@gmail.com, irinivasilaki@hotmail.com,
Καθώς και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου: 2831021307 – kinoniki@gmail.com