Δυο κορίτσια από την Κρήτη έφτιαξαν το νέο τραγούδι του Μπάμπη Στόκα!

Γράφει η Κ.Μπιρικάκη

Ο πολυγραφότατος τραγουδοποιός και αγαπημένη φωνή των Πυξ Λαξ, Μπάμπης Στόκας, κυκλοφόρησε το νέο του προσωπικό άλμπουμ με 11 τραγούδια με τίτλο «Και έρχεται η αγάπη ξανά» από την Panik Oxygen.

Στο τραγούδι «Οδύσσεια», η Βούλα Στρατάκη υπογράφει τη μουσική και ερμηνεύει ντουέτο με τον Μπάμπη Στοκα ενώ τους στίχους υπογράφει η Ηλιάννα Λυκούδη.

Τα δύο γνωστά κορίτσια της Κρήτης, μας έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν και άλλα τραγούδια που συνυπογράφουν («Έλα κοντά», trailer για KritiTv, “Λέγε εσύ”, “Ελιά” κλπ). και έχουν ξεχωριστά μια αξιόλογη προσωπική πορεία χρόνων.

Για την «Οδύσσεια» μας είπαν, ότι το τραγούδι είχε εξ αρχής γραφτεί για τον αγαπημένο τους ερμηνευτή, αφού τον παρακολουθούν και τον θαυμάζουν χρόνια και ήθελαν πολύ αυτή τη συνεργασία. Και επιβεβαιώθηκαν, γιατί ο Μπάμπης Στόκας ήταν θετικός από την πρώτη ακρόαση.

Ο στίχος αγγίζει, θίγοντας ένα επίκαιρο και “πικάντικο” θέμα αφού μιλάει για το ανικανοποίητο και το “πάντα κάπου αλλού” των ανθρώπινων σχέσεων.

Μια μπαλάντα με ροκ διάθεση που σφραγίζουν με τις ερμηνείες τους οι δύο φωνές.

Εκπλήσσουν ευχάριστα δύο ακόμα εξαίρετοι μουσικοί της Κρήτης που συμμετέχουν και δίνουν παραδοσιακούς χρωματισμούς στην «Οδύσσεια».

Ο Νίκος Στρατάκης στο λαούτο και ο Γιώργος Σκορδαλός στη λύρα.

Την παραγωγή του άλμπουμ επιμελήθηκε ο Ηλίας Μπενέτος. Το εξώφυλλο η εικαστικός Στεφανία Μπρέγιαννη

Τους ευχόμαστε καλοτάξιδο!