ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δύο νέα ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων ανακοίνωσε ο Παντελής Μουρτζανός

Στην ανακοίνωση δύο νέων ονομάτων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με την παράταξη «ΑΜΑΡΙ Νέα Πορεία», προχώρησε το πρωί της Τετάρτης, ο Δήμαρχος Αμαρίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Παντελής Μουρτζανός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ψήφο των Αμαριωτών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα διεκδικήσουν στο πλευρό του κ. Μουρτζανού, ο κ. Μανογιαννάκης Γεώργιος του Παύλου, από το Μοναστηράκι, ανώτατος αξιωματικός ε.α. του Στρατού Ξηράς, νομικός και υποψήφιος Δήμαρχος το 2006 στο τότε καποδιστριακό Δήμο Συβρίτου, καθώς και ο κ. Τσαχάκης Εμμανουήλ του Θεοδώρου, από τις Δρυγιές, συνταξιούχος αστυνομικός.

Υπενθυμίζεται ότι, ο αριθμός των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα από τον κ. Μουρτζανό, ανέρχεται συνολικά στους 37, ενώ αντίστοιχα έχουν ήδη ανακοινωθεί τα πρώτα 53 ονόματα υποψήφιων Κοινοτικών Συμβούλων.

Όπως επισημάνθηκε, οι ανακοινώσεις νέων υποψηφιοτήτων, τόσο για το κεντρικό, όσο και για τα τοπικά ψηφοδέλτια των Κοινοτήτων, θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος του μήνα, οπότε και ολοκληρώνεται και τυπικά η διαδικασία ηλεκτρονικής δήλωσης υποψηφιοτήτων.