ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δύο Ρεθεμνιώτικες επιχειρήσεις συμμετέχουν στην 84η ΔΕΘ με επιχορήγηση του Επιμελητηρίου

Δύο  επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης: μία τυροκομική (Κλάδου Στυλιανή – «Ψηλορείτης» – παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα Κρήτης)  και μία ποτοποιία (Παραγιουδάκης Ζαχαρίας – «Σπιτικό Μεράκι») , θα μπορέσουν να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), φιλοξενούμενες στο περίπτερο του Επιμελητηρίου.

Η συμμετοχή αυτή κατέστη δυνατή   μετά από σχετικές ενέργειες του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), με σκοπό τη στήριξη της επιχειρηματικότητας του Ρεθύμνου, μέσω της προβολής των προϊόντων του τόπου μας. Το περίπτερο που εξασφάλισε το Επιμελητήριο  Ρεθύμνης, διατίθεται για τη φιλοξενία (σε αυτόνομους, διακριτούς χώρους) των παραπάνω επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στη σχετική πρόσκληση του Επιμελητηρίου, με την καταβολή μιας συμβολικής οικονομικής συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η ΚΕΕ σχεδιάζει, από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ, τη διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από 7 – 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης: http://tif.helexpo.gr.

Η Έκθεση αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα, διεθνούς ακτινοβολίας εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις μας να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.  Σημειώνεται ότι η 84η ΔΕΘ στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Ινδία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις του Ρεθύμνου θα είναι πολλαπλά.