ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

Έχεις Windows Phone 7.5 και θέλεις να αναβαθμιστείς; Θα περιμένεις τη νέα χρονιά

Όσοι από εσάς επένδυσαν σε Windows Phone συσκευές, όπως οι πρώτες της σειράς Lumia από τη Nokia, ή της HTC ή της Samsung που «τρέχουν» Windows Phone 7.5 ζείτε και αναπνέετε για τη στιγμή που θα λάβετε την αναβάθμιση σε 7.8 που είναι ό,τι πιο κοντινό στα Windows Phone 8 (και θα πρέπει επίσης να πάρετε απόφαση πως μέχρι εκεί θα φτάσετε). Αυτό λοιπόν, σύμφωνα με ενημέρωση της Microsoft, δεν πρόκειται να γίνει πριν τη νέα χρονιά.

Η φράση «αρχές του 2013» είναι ό, τι πιο συγκεκριμένο έχουμε από την Microsoft για όλους εσάς που αγοράσατε Windows Phone μέσα στη χρονιά του 2012 και έχετε πολλούς λόγους να μην είστε ευχαριστημένοι. Η αναβάθμιση, όμως, είναι αυτό που θα σας φέρει κοντά στην πλέον Windows Phone8 εμπειρία, αλλάζοντας τον τρόπο που θα παραμετροποιείτε την αρχική σας οθόνη και προσθέτοντας κάποιες νέες εφαρμογές. Επίσης, μέχρι να πάρετε την αναβάθμιση Windows Phone 7.8 μπορείτε να χαίρεστε ότι είναι διαθέσιμες ήδη οι δημοφιλείς εφαρμογές Words with Friends και Draw Something.

Τι; Εξακολουθείτε και δεν είστε ευχαριστημένοι που οι πολύ καλά κατασκευασμένες συσκευές σας θεωρούνται ήδη «παρωχημένες» από τη Microsoft; Ξεπεράστε το. Έχετε δίκιο αλλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτε γι αυτό.

της Νίκης Λυμπέρη