Ευχαριστήριο της Cretan Lines – Περίπου 320.000 ευρώ το τελικό ποσό!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Cretan Lines με την οποία ευχαριστεί όλο τον κόσμο που έδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του στην προσπάθεια της για συλλογή χρημάτων προκειμένου να επιστρέψει το πλοίο στο Ρέθυμνο. Υπολογίζει δε ότι το συνολικό ποσό θα ανέλθει κοντά στα 320.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H CRETAN LINES ευχαριστεί όλους του Ρεθεμνιώτες που έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους για να έχουμε πλοίο στο Ρέθυμνο.

Χωρίς να έχουν ακόμη συγκεντρωθεί όλα τα υποσχεθέντα χρήματα και επιταγές, υπολογίζουμε ότι το σύνολο θα ανέλθει στο ποσό των 320.000.- ευρώ περίπου. Όταν θα ολοκληρωθεί η κατάθεση των χρημάτων και επιταγών, η CRETAN LINES θα δημοσιεύσει την ακριβή λίστα με τα ονόματα.

Να τονίσουμε ότι η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων συνεχίζεται και την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου θα λειτουργεί το κιόσκι στους 4 Μάρτυρες.

Μετά το μήνυμα ενότητας και την πρόσφατη εντολή του Ρεθεμνιώτικου λαού που λάβαμε από τον Ραδιομαραθώνιο της 19ης Νοεμβρίου και με αίσθημα ευθύνης συγκαλέσαμε Έκτακτη Συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε την 20ης Νοεμβρίου.
Στο Συμβούλιο παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού & Εποπτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κος Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Αμαρίου κος Σαββάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, κος Γιακουμάκης, ο Νομικός Σύμβουλος του συν/σμού, κος Μαρινάκης, ο Ναυπηγός κος Μιχαηλίδης, ο Αρχιπλοίαρχος κος Καρυδάκης, ο Αρχιμηχανικός κος Λιουδάκης και ο Πρόεδρος & μέλη του Συνδέσμου Φίλων Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης Ρεθύμνου.
Στη διεξοδική συζήτηση που έγινε, αποφασίστηκε να μεταβούν στην Αθήνα μέλη του Δ.Σ. για την οριστική τακτοποίηση των εκκρεμούντων θεμάτων του πλοίου ΕΛΛΗ Τ με τον πλοιοκτήτη.
Αποτελέσματα αυτής της συνάντησης θα δοθούν στην δημοσιότητα με νεότερο Δελτίο Τύπου μας.