ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο του Δήμου σε όσους στη δράση της φθορίωσης σε παιδιά στο Ρέθυμνο

Στο πλαίσιο της εθελοντικής προσφοράς προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρεθύμνης, την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε οδοντιατρικός έλεγχος και φθορίωση στο Κτίριο Κοινωνικής Μέριμνας, σε παιδιά ωφελούμενων οικογενειών.

Η κοινωνική αυτή δράση ήταν μία πρωτοβουλία των σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης», οι οποίοι με την συνεργασία της Colgate, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου πραγματοποίησαν δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο και φθορίωση σε παιδιά στο Ρέθυμνο. Επιπλέον, τα παιδιά και οι γονείς τους ενημερώθηκαν από οδοντιάτρους για τον σωστό τρόπο καθαρισμού και προστασίας των δοντιών τους και δέχθηκαν αναμνηστικά δωράκια, προσφορά της Colgate και των σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης».

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια όλους τους παραπάνω φορείς για την άριστη συνεργασία και για την σημαντική προσφορά τους όπως, επίσης, και τους εθελοντές οδοντιάτρους, κύριο Κιαμέ και κυρία Γκιαούρη, για την ευγενική τους αυτή συμμετοχή.

Από την Κοινωνική Υπηρεσία