Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Prince!

prince

Έφυγε από τη ζωή ο Πρινς, ένας σύγχρονος θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και μία εμβληματική προσωπικότητα.

Με ανακοίνωσή του η ατζέντής του επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του, στο Κάρβερ της Μινεσσότα, στα 57 του χρόνια, ενώ δεν έχουν κοινοποιηθεί τα αίτια του θανάτου. Ο διάσημος καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός μέσα στο ασανσέρ της κατοικίας του από τις αρχές στις 10:07 το πρωί (ώρα Αμερικής, 7 ώρες πίσω από την Ελλάδα), όπως μεταδίδει το CNN. Οι νοσηλευτές που έσπευσαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

«Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο θρυλικός εμβηματικός καλλιτέχνης, ο Πρινς Ρότζερς Νέλσον πέθανε στην κατοικία σήμερα το πρωί, σε ηλικία 57 ετών», αναφέρει η ανακοίνωση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του καλλιτέχνη Ιβέτ Νοέλ-Σουρ (Yvette Noel-Schure).

Παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου του τραγουδιστή.

Μέχρι να εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση, η αστυνομία είχε αρκεστεί να δηλώσει μέσω εκπροσώπου ότι δεν θα δοθούν «περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του θύματος, μέχρι να ενημερωθούν οι πλησιέστεροι συγγενείς».

Η δήλωση αυτή έγινε πριν η Ιβέτ Νοέλ-Σουρ επιβεβαιώσει τον θάνατο του Πρινς.

Αυτό που είναι γνωστό μέχρι τώρα για την υγεία του τραγουδιστή είναι ότι στις 15 Απριλίου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα γρίπης. Ακριβώς την επόμενη μέρα, θέλησε να καθησυχάσει τους φανς του δείχνοντας ότι είναι καλά και εμφανίστηκε σε ένα πάρτι. Μπορεί να μην τραγούδησε, αλλά μίλησε στον κόσμο που είχε παρευρεθεί.

«Περιμένετε μερικές μέρες πριν αρχίσετε τις προσευχές», ήταν η δήλωσή τους προς το κοινό, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Εξαιτίας της αδιαθεσίας του ακύρωσε μάλιστα και δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις του Την προηγούμενη βδομάδα, μοιράστηκε στο Instagram μια κενή άσπρη φωτογραφία, προτρέποντας τους οπαδούς του να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν κατακλύζοντας το κοινωνικό δίκτυο, μαζί με τους διάσημους της showbiz που απότισαν το δικό τους φόρο τιμής.