ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Ευτυχώς τρελάθηκα”: Το νέο video clip των Ονειράμα με τη συμμετοχή των “Ράδιο Αρβύλα”!

Το είπαν και έγινε..! Η ιδέα που γεννήθηκε από τους Onirama on air στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα στις 30 Οκτωβρίου 2012, είναι πραγματικότητα. Η πρόταση του frontman του συγκροτήματος Θοδωρή Μαραντίνη στον Αντώνη Κανάκη να πρωταγωνιστήσουν στο video clip του τραγουδιού “Ευτυχώς Τρελάθηκα” οπτικοποιήθηκε και το αποτέλεσμα ενθουσιάζει!

To πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα σε μία εκρηκτική συνεργασία με το πιο αγαπημένο  τηλεοπτικό “συγκρότημα”, παρουσιάζει το ολοκαίνουριο video clip για το νέο τους single σε μουσική και στίχους του Θοδωρή Μαραντίνη. Ένα ανατρεπτικό story με την παρέα των Αρβύλα να βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια μοναδική μουσική μάχη επί σκηνής με τους Onirama.

Την σκηνοθεσία του “Ευτυχώς Τρελάθηκα” υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος σε παραγωγή της RIVA Productions, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ράδιο Αρβύλα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο club “Πύλη Αξιού” στη Θεσσαλονίκη σε διάστημα δύο ημερών, συνθέτοντας ένα αναπάντεχο και πρωτότυπο αποτέλεσμα με τη συνύπαρξη του καυστικού χιούμορ των Ράδιο Αρβύλα και της ενέργειας των Onirama.