ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Eκ νέου διεκδικεί τον Δήμο Μυλοποτάμου ο Γιώργος Παπακωνσταντής

Η δημοτική παράταξη “Αλλαγή στον Μυλοπόταμο” σε συνεδρίαση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της και έχοντας βαθιά συναίσθηση της ευθύνης που αναλάβαμε ως αντιπολίτευση στο δήμο Μυλοποτάμου και πλήρη επίγνωση των αναγκών και των προβλημάτων του τόπου, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον όμορφο αυτό αγώνα και να διεκδικήσουμε εκ νέου την εκλογή μας ως δημοτικής αρχής στον δήμο Μυλοποτάμου στις επόμενες δημοτικές εκλογές τον Οκτώβρη του 2023, με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον επικεφαλής της παράταξής μας Γιώργο Παπακωνσταντή.

Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Μυλοποτάμου σε μια συλλογική προσπάθεια, με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα του τόπου.

Απευθύνουμε πρόσκληση σε κάθε κάτοικο του Μυλοποτάμου, ανεξαρτήτως  ιδεολογικής και κομματικής ένταξης, που μπορεί και επιθυμεί να συμβάλλει στην πρόοδο του τόπου, να συμπράξει μαζί μας για να δώσουμε νέα δυναμική στον τόπο μας σε μια ενωτική προσπάθεια με στόχο την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό.

Πιστεύουμε ότι στην προσπάθεια αυτή μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι, χωρίς αποκλεισμούς και να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν.  Θα πορευτούμε μαζί σε κάθε γωνιά του δήμου μας, σε κάθε κοινότητα σε κάθε οικισμό.

Μαζί για τον Μυλοπόταμο”!