Εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης ο Σταύρος Αρναουτάκης

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κρήτης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο νυν περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε ανήμερα του πολιούχου Ηρακλείου Αγίου Μηνά, προτάσσοντας την ενότητα, τη συνεργασία και την ισόρροπη ανάπτυξη ως το τρίπτυχο το οποίο θα ακολουθήσει ο συνδυασμός.

«Είχαμε δηλώσει μαζί με τους συνεργάτες μου ότι ανήμερα του Αγίου Μηνά θα κάναμε την ανακοίνωση ότι θα διεκδικήσουμε και πάλι την Περιφέρεια Κρήτης στις εκλογές του Μαΐου του 2019», ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης από τον Καράβολα, όπου παρακολούθησε μαζί με πολίτες την εντυπωσιακή επίδειξη της πολεμικής αεροπορίας προς τιμήν του πολιούχου του Ηρακλείου Αγίου Μηνά.

«Έχοντας ως στόχο τον συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη και την ενότητα όλου του κρητικού λαού. Αυτό το τρίπτυχο θέλουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε μαζί με όλους τους πολίτες της Κρήτης. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε «εθνική Κρήτης», γιατί πιστεύουμε στην ενότητα και τη συνεργασία και με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσουμε την πορεία μας», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης.

Όσον αφορά τα χρίσματα πολιτικών κομμάτων, ο κ. Αρναουτάκης υπογράμμισε ότι «η αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη και πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη», σημειώνοντας ότι «δεν χρειάζονται χρίσματα».

«Θέλουμε τις συνεργασίες, τις συνέργειες, τις συμπορεύσεις με όλους αυτούς που μπορούν να έχουν τα ίδια οράματα με εμάς. Να διεκδικούμε για την Κρήτη και να μπορούμε να υλοποιούμε από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο. Πάνω από όλα όμως, αυτό που χρειάζεται είναι η Περιφερειακή Ανάπτυξη, η τοπική ανάπτυξη και η ενότητα όλων. Κι αυτό θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει στις προηγούμενες θητείες μας», υπογράμμισε ο Σταύρος Αρναουτάκης.