ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Εκατοντάδες νεκροί μετά από αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε νοσοκομείο στη Γάζα!

Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ για βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα, από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο -εκτός από τους ασθενείς- βρίσκονταν και οικογένειες που είχαν βρει εκεί καταφύγιο.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 300 νεκρούς, ενώ το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, μετέδωσε πως εκφράζονται φόβοι ότι περισσότεροι από 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν!

“Ένα νέο έγκλημα πολέμου που διαπράχθηκε από την κατοχή στον βομβαρδισμό του νοσοκομείου Al-Ahli Arabi στο κέντρο της πόλης της Γάζας, με αποτέλεσμα να έρθουν δεκάδες μάρτυρες και τραυματίες στο Ιατρικό Συγκρότημα Al-Shifa λόγω του βομβαρδισμού. Πρέπει να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο στέγασε εκατοντάδες ασθενείς, τραυματίες και εκτοπισμένους από τα σπίτια τους λόγω των αεροπορικών επιδρομών”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Χαμάς.

Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF) υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι ανέφερε πως διερευνώνται οι αναφορές για βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα.

«Υπάρχουν πολλές ψευδείς αναφορές από τη Χαμάς», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.