ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου με Χ. Μαμουλάκη, Θ. Τζάκρη και Γ. Τσίπρα για ακρίβεια και αναπτυξιακό Νόμο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 03 Μάρτη στις 7.30 μμ στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου με ομιλητές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρη Μαμουλάκη αναπλ. Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Θεοδώρα Τζάκρη, αναπλ. Τομεάρχη Εξωτερικών και Γιώργο Τσίπρα, αναπλ. Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας, με θέμα «Ακρίβεια, επιχειρηματικότητα και δίκαιη ανάπτυξη».

Στην εκδήλωση θα παρέμβει ο βουλευτής Ρεθύμνου και τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός και θα συντονίσει ο Συντονιστής της ΝΕ Ρεθύμνου Θοδωρής Δουλουμπέκης. Παρεμβάσεις θα γίνουν και από τα μέλη της ΚΕ και της ΚΕΑ του κόμματος, Μανώλη Αυγενάκη, π. Ιωάννη Βάθη, Γιώργο Βλαστό και Μιχάλη Ανδρουλάκη, εκπρ. ΟΕ Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, καθώς και από τους παρευρισκόμενους στα πλαίσια του ανοιχτού διαλόγου που θα ακολουθήσει.

Νωρίτερα στις 5.30 μμ την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο (ΕΒΕΡ), θα διεξαχθεί θεματική συζήτηση για το «Νέο Αναπτυξιακό Νόμο» με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του Ρεθύμνου, στην οποία όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο syriza.rethymnou@gmail.com

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με μέλη θα περιοδεύσουν στην αγορά της πόλης, θα επισκεφτούν επιχειρήσεις του Ρεθύμνου και θα συναντηθούν μεταξύ άλλων και με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και το εργατικό κέντρο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19.