ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση με θέμα “Τα χειροποίητα αλλαντικά στην κρητική γαστρονομία”

ΛαμπάκηςTo εργαστήρι χειροποίητων αλλαντικών ΛΑΜΠΑΚΗΣ είναι μέρος της ιστορίας των χειροποίητων αλλαντικών στην Κρήτη. Από το 1890 διατηρούμε τις συνταγές και την τελετουργία υλοποίησής τους με προσήλωση στην παράδοση και τις αξίες μας. Ωστόσο, υποστηρίζουμε την παραγωγή μας με όλον τον κατάλληλο εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα και ασφάλεια σύμφωνα με τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα.

Προσκαλούμε όλους του επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, και της διανομής τροφίμου σε μία προσωπική συνάντηση την Τρίτη 23 Μαΐου, στις 17:00, στο εστιατόριο ΓΑΛΕΡΑ, Σταμαθιουδάκη 93, Ρέθυμνο.

Οι παρευβρισκόμενοι θα μπορέσουν:

  • Να απολαύσουν προτάσεις πιάτων εμπνευσμένες από την Κρητική γαστρονομία
  • Να γευτούν τα προϊόντα μας
  • Να ακούσουν την ιστορία τους
  • Να μάθουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα μυστικά που τα καθιστούν μοναδικά
  • Να προμηθευτούν δείγματα
  • Να παραγγείλουν τα προϊόντα μας σε προνομιακές τιμές που θα γίνουν αποκλειστικά στους παρευρισκόμενους

Ο διαθέσιμος αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος. Ζητήστε άμεσα την πρόσκλησή σας απλά στέλνοντας το όνομα και την ιδιότητά σας στο marketing@labakis.com.gr.

Τα πιάτα θα συνοδευτούν από τον βιολογικό οίνο SilvaWines (Οινοποιείο Δασκαλάκη).
Chef: Ι. Αποστολάκης