ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση παρουσίασης καταγραφής των Ιερών Μονών και των Εκκλησιών του νομού Ρεθύμνου

To Επιμελητήριο Ρεθύμνης, όπως είναι γνωστό, υλοποιεί, ως επικεφαλής εταίρος, το έργο SMILIES στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος MED. Πρόκειται για ένα διακρατικό έργο που αφορά στη μεταποίηση και την καινοτομία των μικρών επιχειρήσεων της Μεσογείου.

Μετά από δημόσια πρόσκληση, σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης, επιλέγηκαν πολλές Κρητικές επιχειρήσεις οι οποίες εντάχθηκαν σαν πιλοτικά έργα στο έργο SMILIES, προκειμένου να τους παρασχεθούν υπηρεσίες σε θέματα καινοτομίας, δικτύωσης και διεθνοποίησης.

Ένα από τα πιλοτικά έργα αφορούσε στην ανάπτυξη του Θρησκευτικού Τουρισμού στο Νομό μας και για το σκοπό αυτό το Επιμελητήριο Ρεθύμνης κατέγραψε τις Ιερές Μονές και Εκκλησίες του Νομού προκειμένου να προσφέρει, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού, ένα εργαλείο για την ανάπτυξη ανάλογων τουριστικών πακέτων.

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την εκδήλωση παρουσίασης της καταγραφής των Ιερών Μονών και Εκκλησιών του Ν. Ρεθύμνης που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:00 στα γραφεία του στο Ρέθυμνο (Εμμ. Πορτάλιου 23).

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]δείτε που είναι το Επιμελητήριο Ρεθύμνου[/box]