Σε λίγες μέρες θα κλείσει τις πύλες της για το κοινό η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, που παρουσιάζεται στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Χανίων «Ο Χρυσόστομος» (Χάληδων 83, Χανιά).

Η παρουσίαση της έκθεσης θα ολοκληρωθεί με την εκδήλωση «Τό θέμα εναι τ ώ ρ α τί λες».Η πολιτική επικαιρότητα του έργου του Μανόλη Αναγνωστάκη», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Παντελής Μπουκάλας, συγγραφέας, δημοσιογράφος, Λίζυ Τσιριμώκου,  ομότιμη καθηγήτρια Α.Π.Θ., δοκιμιογράφος και Κώστας Κατσουλάρης, συγγραφέας, διευθυντής της διαδικτυακής πύλης για το βιβλίο BOOK PRESS..

Θα συντονίσει η Αγγέλα Καστρινάκη, πεζογράφος, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κρήτης.

Την έκθεση καθώς και την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Φιλολογικός Σύλλογος Χανίων «Ο Χρυσόστομος», ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο και Βιβλιοθήκη Ρουστίκων Ανέστης και Μανόλης Αναγνωστάκης.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

Καθημερινά 9.00π.μ.-1.30 μ.μ. και 6.00 π.μ. – 9.00 μ.μ., Σαββατοκύριακο 10.00 π.μ.- 2.00 μ.μ. και 6:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Χορηγοί: Αλεξανδρινό, Γλωσσίτσες, Μποέμ, Σαλής, Ταμάμ, Πλαίσιο, Domus Renier, Dorotheou House.