Εκδήλωση για τον ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ώρα 8 μ.μ στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Ο Χρυσόστομος» με αφορμή την έκθεση «Το θέμα είναι τώρα τι λες» που συνεχίζεται  έως τις 8 Φεβρουαρίου 2019.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Ο χρόνος στο έργο του Μανόλη Αναγνωστάκη».

Θα μιλήσουν οι: Μαρίνα Αρετάκη δρ νεοελληνικής φιλολογίας, προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης, Κώστας Καραβίδας, δρ νεοελληνική φιλολογίας, επιστημονικός συνεργάτης του Παν. Ιωαννίνων, Αλέξης Πολίτης, Ομοτ. Καθηγητής Παν. Κρήτης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη.

Συντονίζει η Έμμυ Παπαβασιλείου, πολιτικός μηχανικός, αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη.

Την έκθεση παρουσιάζουν το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία,  ο Φιλολογικός Σύλλογος Χανίων «Ο Χρυσόστομος», ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο και Βιβλιοθήκη Ρουστίκων Ανέστης και Μανόλης Αναγνωστάκης.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

Καθημερινά 9.00 π.μ. – 1.30 μ.μ. και 6.00 π.μ. – 9.00 μ.μ., Σαββατοκύριακο 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

Τις ημέρες των αργιών 25 & 26 Δεκεμβρίου και 1 & 6 Ιανουαρίου η έκθεση θα παραμείνει κλειστή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.