ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου με θέμα: «Προοπτικές Ανάπτυξης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης»

συριζαΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27.2.16 στο ΕΒΕ Ρεθύμνου πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου με τη στήριξη του Επιμελητηρίου και της ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Ρεθύμνου με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Κεντρικός ομιλητής ο Νίκος Σκορίνης μέλος της Πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνος σε θέματα ανάπτυξης και πρώην Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην εκδήλωση ήταν:

· Προβλήματα που αφορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
· Ασφαλιστικό.
· Σύνδεση αγροτικής παραγωγής με το τουρισμό.
· Κόκκινα δάνεια.
· Προοπτικές και στόχευση αναπτυξιακών εργαλείων που διαθέτει η χώρα (ΕΣΠΑ, αναπτυξιακός νόμος, κτλ).

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας, από όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές ομάδες, που παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε την αρχική εισήγηση του κεντρικού ομιλητή.

Ο γόνιμος με δημοκρατικούς όρους διάλογος, η ειλικρινής επιθυμία συνεννόησης, η κατάθεση προτάσεων, επιχειρημάτων και οι αναγκαίες συγκλίσεις όπου είναι εφικτό, αποτελούν το μοναδικό ασφαλή δρόμο, που μπορεί και πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας για να απεγκλωβιστεί από τις χρόνιες παθογένειες που μας κληρονόμησαν οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.

· Θα δώσουμε τη μάχη μαζί με το λαό για να εξέλθει η κοινωνία μας όρθια από την κρίση. Μαζί, βήμα – βήμα θα οικοδομήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, μια Ελλάδα για όλους και όχι για τους λίγους και αρεστούς.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου θα συνεχίσει την διοργάνωση συζητήσεων και εκδηλώσεων, για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Ρεθύμνου.

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου