ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου για την ενεργειακή κρίση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ρεθύμνου διοργανώνουν εκδήλωση, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο Ρέθυμνο, με θέμα «ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ».

Η κεντρική ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ οδός Ε. Πορτάλιου 23 στις 19:00 με εισηγητές τούς :

  • ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ -Υπεύθυνη της Πολιτικής Γραμματείας για το Περιβάλλον – Κλιματική Κρίση- Ενεργειακή Πολιτική και
  • ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ, πρ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας – πρ. Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και πρ. Βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Θα παρευρίσκεται και θα κάνει παρέμβαση ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ, Βουλευτής Ρεθύμνου, Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

Καλεσμένοι οι τοπικοί φορείς, οι παραγωγικές δυνάμεις, οι εκπρόσωποι της κοινωνίας και των περιβαλλοντικών συλλόγων αλλά και όλοι οι απλοί πολίτες σε μια συζήτηση για την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής και ενεργειακής κρίσης τοπικά πανελλαδικά και παγκόσμια και πως απαντούν οι θέσεις μας.

Οι εισηγητές θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου την ίδια μέρα στις 18:30 στην αίθουσα της εκδήλωσης.

Θα προηγηθούν συναντήσεις της Ρένας Δούρου με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης στο Ρέθυμνο, δημάρχους και την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου.